TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ADOPTAR UN ANIMAL

 

adoptar1L’adopció, en terminologia de normativa, és una cessió de la custòdia de l’animal per part de l’Associació Protectora a l’adoptant. Per tant, l’Associació Protectora té dret de fer-ne un seguiment i l’adoptant no hi ha de posar impediments.

La identificació i esterilització de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal.
L’adopció de l’animal comporta abonar les taxes estipulades en concepte d’adopció i rebre l’animal desparasitat interna i externament, vacunat (Polivalent, que inclou la ràbia, per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells), identificat (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat ) i, si és un adult, esterilitzat. La vacunació té una gran importancia, protegim al nostre animal de companyia de malalties d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.En cas que l’animal adoptat sigui un cadell o que per motius de salut no ha pogut ser esterilitzat, haurà de ser traslladat al centre dins el termini de 6 mesos després de la data d’adopció per practicar-li l’esterilització, sense cap més despesa.

En cas que l’esterilització es realitzi en un altre centre o clínica veterinària no concertada, s’haurà de presentar un comprovant de l’esterilització signat per un veterinari col•legiat dins del termini màxim de 6 mesos.

adoptar2Si l’animal adoptat es posa malalt durant el periòde de vuit dies després de la data d’adopció, es pot tornar al centre per evaluar les possibilitats d’èxit en el tractament o l’opció d’adoptar un altre animal i/o fer el reemborsament de les taxes abonades. L’Associació protectora no es pot fer responsable de malalties congènites, adquirides o hereditàries que es presentin més enllà de vuit dies després de l’adopció.

L’adoptant s’ha de comprometre’s a:

- Complir d’acord amb la legislació vigent, la normativa de tinença d’animals i l’alta al cens del municipi de residència habitual en el termini d’un mes des de la data d’adopció.

Pregunta al teu municipi                                                                    

 Aj.de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

adoptar3

- Mantenir l’animal adoptat en condicions adequades, oferir-li l’atenció i l’estima que requereix, i proporcionar-li alimentació, aixopluc, exercici, benestar, neteja, higiene i educació per evitar qualsevol signe d’agressivitat, així com les revisions veterinàries periòdiques imprescindibles per la protecció de la seva salut i la del seu entorn.


- No utilitzar l’animal adoptat amb fins lucratius ni d’experimentació. No pot ser venut, regalat ni intercanviat. Qualsevol canvi ha de ser notificat, aprovat i executat per l’Associació Protectora.

- En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses. 

Pregunta al teu municipi:

Aj.de Figueres  http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

 

- Comunicar qualsevol variació de les dades que figuren a l’Acord d’Adopció en el termini de quinze dies des de la data en que es produeixi la variació.

ADOPCIÓ GOS (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU 60EUROS
-CANVI DE NOM + VACUNA DONATIU 40 EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACIÓ DONATIU 150EUROS
FEMELLA  
 -XIP o CANVI DE NOM + VACUNA + ESTERILIZACIÓ DONATIU 180EUROS
 SI ES VOL:  
 -REALITZAR EL TEST DE LESMÀNIA DONATIU   20EUROS
 -OBTENIR EL PASSAPORT DONATIU   10EUROS

ADOPCIÓ GAT (*)

MASCLE
 
 -XIP + VACUNA DONATIU   40EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV DONATIU   50EUROS
 -XIP + VACUNA + CASTRACIÓ DONATIU   80EUROS
-XIP + VACUNES + TEST FIV+LEFV CASTRACIÓ DONATIU 100EUROS
FEMELLA  
 -XIP + VACUNA + ESTERILIZACIÓ DONATIU 140EUROS
 -XIP + VACUNA +TEST FIV+ ESTERILIZACIÓ DONATIU 145EUROS
 

adoptar4
(*) les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant 
revisió i modificació.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

EROS ADOPTAT

S'autoritza publicació Comís Ajuntament-Agents Rurals gos en una finca en estat ruinós sense responsable de l'animal a Sant Joan de Mollet el dia dia 20 de Febrer de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troben clapes a sobre el cap ja seques, coixera i ferida interdigital, s'inicia tractament i es desparasita. En la següent revisió es vacuna. En el següent control es revisa la coixera i ferida interdigital i es troba tot correcte, es desparasita de nou tant internament com externament. Castració 17/04/2018.

Aquest preciós rottweiler és l'Eros, un gosset d'aproximadament 3-4 anys i de tamany gran. L' Eros és un gos molt simpàtic i carinyós, al igual que el seu company Byron, però a més és un gos molt tendre i atent. A les passejades a l'exterior no estira gens de la corretja, camina al teu ritme i no s'allunya gaire del teu costat. Li agrada molt jugar amb el seu amic Byron a l'herba i anar olorant per allà on passa, de seguida seu al teu costat perquè l'acaronis i rebre mimitos. Al pati d'esbarjo, junt amb el seu amic, juguen i corren d'un costat a l'altre amb les pilotes i joguines que els llancen cuidadors i voluntaris, de moment no està testat amb d'altres gossos però en breu ho farem. Ara l'Eros necessita una segona oportunitat, amb una familia que l'estimi i cuidi per sempre més, vols ser tú el seu angelet i rebre un amor i fidelitat indefinit? Vine un dia a conèixel, t'enamorarà! Per a la seva adopció-acollida es requereix llicència ppp.

 

eros1      eros2

 

eros3     eros4

 

29597786 821529881387774 4875600397349019066 n      29595267 821529838054445 4109778834082621410 n

Avuí, 28 d'Abril de 2018, l'Eros és acollit per una familia barcelonina que després de varies visites s'han enamorat d'ell i l'acullen en preadopció per veure com va l'adaptació a casa i a la famiia, en tràmits llicència ppp. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adpció!

DSC05756

L'EROS AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA BARCELONINA!

Avuí, 4 de Maig de 2018, l'Eros ha tornat a la protectora, ens comenta en Joan que és un gos boníssim, carinyós i obedient però que no accepta a la seva dona i l'han de tornar.

Ara l'Eros busca una nova familia, animeu-vos a conèixel!

 

Avui dia 13 d'Octubre de 2018 l'Eros s'en va amb la seva nova familia adoptiva Baix Empordanesa!!! que sigueu molt feliços!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.