TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ADOPTAR UN ANIMAL

 

adoptar1L鈥檃dopci贸, en terminologia de normativa, 茅s una cessi贸 de la cust貌dia de l鈥檃nimal per part de l鈥橝ssociaci贸 Protectora a l鈥檃doptant. Per tant, l鈥橝ssociaci贸 Protectora t茅 dret de fer-ne un seguiment i l鈥檃doptant no hi ha de posar impediments.

La identificaci贸 i esterilitzaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal.
L鈥檃dopci贸 de l鈥檃nimal comporta abonar les taxes estipulades en concepte d鈥檃dopci贸 i rebre l鈥檃nimal desparasitat interna i externament, vacunat (Polivalent, que inclou la r脿bia, per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells), identificat (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat ) i, si 茅s un adult, esterilitzat. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia, protegim al nostre animal de companyia de malalties d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.En cas que l鈥檃nimal adoptat sigui un cadell o que per motius de salut no ha pogut ser esterilitzat, haur脿 de ser traslladat al centre dins el termini de 6 mesos despr茅s de la data d鈥檃dopci贸 per practicar-li l鈥檈sterilitzaci贸, sense cap m茅s despesa.

En cas que l鈥檈sterilitzaci贸 es realitzi en un altre centre o cl铆nica veterin脿ria no concertada, s鈥檋aur脿 de presentar un comprovant de l鈥檈sterilitzaci贸 signat per un veterinari col鈥egiat dins del termini m脿xim de 6 mesos.

adoptar2Si l鈥檃nimal adoptat es posa malalt durant el peri貌de de vuit dies despr茅s de la data d鈥檃dopci贸, es pot tornar al centre per evaluar les possibilitats d鈥櫭▁it en el tractament o l鈥檕pci贸 d鈥檃doptar un altre animal i/o fer el reemborsament de les taxes abonades. L鈥橝ssociaci贸 protectora no es pot fer responsable de malalties cong猫nites, adquirides o heredit脿ries que es presentin m茅s enll脿 de vuit dies despr茅s de l鈥檃dopci贸.

L鈥檃doptant s鈥檋a de comprometre鈥檚 a:

- Complir d鈥檃cord amb la legislaci贸 vigent, la normativa de tinen莽a d鈥檃nimals i l鈥檃lta al cens del municipi de resid猫ncia habitual en el termini d鈥檜n mes des de la data d鈥檃dopci贸.

Pregunta al teu municipi                                                                    

 Aj.de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

adoptar3

- Mantenir l鈥檃nimal adoptat en condicions adequades, oferir-li l鈥檃tenci贸 i l鈥檈stima que requereix, i proporcionar-li alimentaci贸, aixopluc, exercici, benestar, neteja, higiene i educaci贸 per evitar qualsevol signe d鈥檃gressivitat, aix铆 com les revisions veterin脿ries peri貌diques imprescindibles per la protecci贸 de la seva salut i la del seu entorn.


- No utilitzar l鈥檃nimal adoptat amb fins lucratius ni d鈥檈xperimentaci贸. No pot ser venut, regalat ni intercanviat. Qualsevol canvi ha de ser notificat, aprovat i executat per l鈥橝ssociaci贸 Protectora.

- En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses. 

Pregunta al teu municipi:

Aj.de Figueres  http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

 

- Comunicar qualsevol variaci贸 de les dades que figuren a l鈥橝cord d鈥橝dopci贸 en el termini de quinze dies des de la data en que es produeixi la variaci贸.


adoptar4Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

ROCKY ADOPTAT

Aquest bonic gosset arriba a la protectora el passat mes Novembre de 2019 procedent de la protectora de Girona, va 茅sser trobat a Fornells de la Selva el 22 d'Agost de 2018 i ning煤 el va reclamar...

El dia de la seva arribada en la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 li falta alg煤n incisiu i es detecta soplo card铆ac, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internametn com externament. Al seg眉ent control es realitza test r脿pid leishmania amb resultat negatiu. En la seg眉ent revisi贸 es diagnostica el Buf sist貌lic grau 4/6 , 茅s de per vida i el tractament amb Cibacen 5mg per sempre.

Aquest preci贸s pondenc 茅s en Rocky, d'aproximadament 6 anys i de tamany mitj脿. Tot i tenir el buf card铆ac en Rocky 茅s un gos en猫rgic i actiu, li agrada molt anar de passeig fora la instal.laci贸 i passeja amb una mica d'energia al principi per貌 despr茅s camina al ritme de la persona, 茅s un gos cariny贸s i simp脿tic amb les persones, 茅s agra茂t. Al pati d'esbarjo li agrada estar amb els companys i jugar amb joguines i pilotes. Ara en Rocky necessita la seva familia adoptiva, una segona oporunitat, amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, ell necessitar脿 la seva mediaci贸 di脿ria i de per vida ( aprox. 12euros/mes). Vols ser t煤 qui li regali aquesta nova etapa de la seva vida? Vine un  dia a con猫ixe'l, t'encantar脿!

 

 

DSC00035    DSC00037

rocky     rocky3

rocky4     rocky5

rocky6        74b70e117240790040e9a0b48f4f91c3 M

 

DSC01695     DSC01287

DSC01289     DSC01290

DSC01291

 

29 d'Agost de 2020   En Rocky ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci贸 per con猫ixe'l una mica m茅s, veure com s'adapta a casa, com s'adapta a la nova companya canina... desitgem que tot vagi b茅 i aviat ens confirmin la seva adopci贸!

8 de Setembre de 2020 La familia acollidora formalitza l'adopci贸 d'en Gus, abans Rocky, els desitgem tota la felicitat!!

DSC02852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitj脿
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: 6 anys aprox.
More in this category: « SHILA ADOPTADA NAIA »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta