TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ADOPTAR UN ANIMAL

 

adoptar1L鈥檃dopci贸, en terminologia de normativa, 茅s una cessi贸 de la cust貌dia de l鈥檃nimal per part de l鈥橝ssociaci贸 Protectora a l鈥檃doptant. Per tant, l鈥橝ssociaci贸 Protectora t茅 dret de fer-ne un seguiment i l鈥檃doptant no hi ha de posar impediments.

La identificaci贸 i esterilitzaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal.
L鈥檃dopci贸 de l鈥檃nimal comporta abonar les taxes estipulades en concepte d鈥檃dopci贸 i rebre l鈥檃nimal desparasitat interna i externament, vacunat (Polivalent, que inclou la r脿bia, per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells), identificat (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat ) i, si 茅s un adult, esterilitzat. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia, protegim al nostre animal de companyia de malalties d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.En cas que l鈥檃nimal adoptat sigui un cadell o que per motius de salut no ha pogut ser esterilitzat, haur脿 de ser traslladat al centre dins el termini de 6 mesos despr茅s de la data d鈥檃dopci贸 per practicar-li l鈥檈sterilitzaci贸, sense cap m茅s despesa.

En cas que l鈥檈sterilitzaci贸 es realitzi en un altre centre o cl铆nica veterin脿ria no concertada, s鈥檋aur脿 de presentar un comprovant de l鈥檈sterilitzaci贸 signat per un veterinari col鈥egiat dins del termini m脿xim de 6 mesos.

adoptar2Si l鈥檃nimal adoptat es posa malalt durant el peri貌de de vuit dies despr茅s de la data d鈥檃dopci贸, es pot tornar al centre per evaluar les possibilitats d鈥櫭▁it en el tractament o l鈥檕pci贸 d鈥檃doptar un altre animal i/o fer el reemborsament de les taxes abonades. L鈥橝ssociaci贸 protectora no es pot fer responsable de malalties cong猫nites, adquirides o heredit脿ries que es presentin m茅s enll脿 de vuit dies despr茅s de l鈥檃dopci贸.

L鈥檃doptant s鈥檋a de comprometre鈥檚 a:

- Complir d鈥檃cord amb la legislaci贸 vigent, la normativa de tinen莽a d鈥檃nimals i l鈥檃lta al cens del municipi de resid猫ncia habitual en el termini d鈥檜n mes des de la data d鈥檃dopci贸.

Pregunta al teu municipi                                                                    

 Aj.de Figueres: http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

adoptar3

- Mantenir l鈥檃nimal adoptat en condicions adequades, oferir-li l鈥檃tenci贸 i l鈥檈stima que requereix, i proporcionar-li alimentaci贸, aixopluc, exercici, benestar, neteja, higiene i educaci贸 per evitar qualsevol signe d鈥檃gressivitat, aix铆 com les revisions veterin脿ries peri貌diques imprescindibles per la protecci贸 de la seva salut i la del seu entorn.


- No utilitzar l鈥檃nimal adoptat amb fins lucratius ni d鈥檈xperimentaci贸. No pot ser venut, regalat ni intercanviat. Qualsevol canvi ha de ser notificat, aprovat i executat per l鈥橝ssociaci贸 Protectora.

- En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses. 

Pregunta al teu municipi:

Aj.de Figueres  http://www.figueres.cat/cat/content/667/animals.html

 

- Comunicar qualsevol variaci贸 de les dades que figuren a l鈥橝cord d鈥橝dopci贸 en el termini de quinze dies des de la data en que es produeixi la variaci贸.


adoptar4Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

Amis

Av铆s ajuntament, recollida gat trobat a Cal Rellotger de  Fornells de la Selva  l'11 d' Agost  de 2022 , sense microxip.

A la seva arribada en la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 una mica prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es realitza test Fi-Felv amb resultat negatiu. Al seg眉ent control es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica pantera 茅s l' Amis, un gatet com煤 de tamany mitj脿 i aproximadament naixement el 10/11/2021. L' Amis 茅s un cadellet una mica t铆mid i insegur a vegades, per貌 es cariny贸s i simp脿tic amb les persones. Li agrada que l'acariciin per貌 tamb茅 hi ha moments que marxa i que va al seu aire, 茅s independent, i necessita un temps per con猫ixe't, per貌 quan et coneix 茅s tot un amor. Amb els companys felins 茅s sociable. Ara l' Amis desitja trobar la seva mitja taronja com ha fet la seva companya de poble, la Tula, i poder esdtar envoltat de la seva familia adoptiva. Vols ser t煤 qui li regali aquesta nova oportunitat? Vine un dia a con猫xie'l, t'enamorar脿!

 

 

DSC07850     DSC07852

DSC07858     DSC07859

DSC07860     DSC07861

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gat
  • Tamany: Mitj脿
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urg猫ncia: Alta
  • Nom: naix.aprox. 10/11/2021
More in this category: « ALFA DROP »

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE