DAGOR ADOPTAT

Requeriment de recollida de la Policia i Ajuntament de Llança Gener 2017.

En Dagor i la Thais van arribar el passat mes Desembre per requeriment de la policia i el dia que van arribar al refugi venien tambĂ© els seus propietaris. Els propietaris ens van explicar que tenien els gossos en un balcĂł i per això la policia els hi va retirar, ens expliquen que ells estimen i volen als seus gossos, i que estan pendents de poques setmanes per anar a viure a una casa amb mĂ©s espai... Els expliquem que el lloc per guardar els seus animals Ă©s una residència canina, la protectora truca a una residència canina de l'empordĂ  que els hi explica el cas dels gossets i, fins i tot accedeixen a oferir un preu reduĂŻt... i segons quedem amb els propietaris van dir que hi anirien a la residència  a gestionar-ho aquella mateixa tarda i l'endemĂ  vindrien a buscar els seus gossos.

L'endemĂ  els propietaris no es van presentar. La protectora va tornar a contactar i van assegurar que vindrien el dimecres a la tarda, i tampoc es van presentar.

Després de reiterades trucades i sense contesta ni retorn per part dels propietaris aconseguim contactar la setmanada passada i ens expliquen que han tingut la grip.... i que vindrien el cap de setmana. Doncs no han vingut.

Continuem trucant als propietaries i no contesten. AlgĂş reconeix en Dagor i la Thais i  coneix als seus propietaris? GrĂ cies.

IMG 1006 IMG 1067

IMG 1524 dagor

dagor2 dagor1

dagor3 dagor4

 

Avui dia 10 de Novembre de 2018 en Dagor s'en va d'adopciĂł amb la seva nova familia Alt Empordanesa!!

DSC07469

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta