ANGY ADOPTADA

Gossa abandonada zona Girona. A Girona es detecta ulcera gingival i gingivitis la qual degut a la no millora en el tractament es fa biopsia amb resultat de sarcoma gingival i extracció del caní afectat, també presenta otitis crònica la qual es medica i actualment a la protectora de Figueres en la revisió veterinària l'equip de veterinaris en continua el tractament, a més es detecta tumors varis a les mames i infeccio de matriu, l'equip de veterinaris de la protectora de Figueres l'opera d'urgència, i un cop estigui recuperada es revisarà el tractament dels tumors.

La Angy √©s una gossa molt tranquila i es porta molt b√© amb els nous companys. √Čs carinyosa amb les persones, quan crea un vincle amb tu es una gossa extraodin√†ria, no diries mai que √©s una senior, li encanta sortir a caminar, per√≤ tamb√© jeure a l'ombreta. √Čs molt obedient i intel¬∑ligent, mereix passar el temps que li queda en una llar.

La nostra iaiona és una campiona, va participar a la darrera edició de la Cursa de la Dona del passat 12 de novembre de 2017 juntament amb els seu company Bloom. Tot i que al principi estava una mica nerviosa, després va caminar perfectament i va gaudir d'una estona al pipican del Parc Bosc.

DSC00558  IMG 1869  

IMG 3707  IMG 3711

angy  angy1

angy2  angy3

 

Avuí, 3 de Març de 2018, l'Angie és acollida en preadopció per una familia alt empordanesa per veure com s'adapta a la familia. Després de varies visistes l'Angie ha enamorat a la familia i desitgem que tot vagi bé, i aviat ens confirmin la seva adopció. La familia acollidora continuarà amb el tractament prescrit i controls veterinàris per la otitis que presenta.

Avuí, 23 de Març de 2018, la familia acollidora adopta la Viola, abans Angie, que sigueu molt feliços!

DSC05343

L' ANGIE ARA VIOLA AMB LA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta