SHIVA-ADOPTADA!

Av√≠s recollida gos al Pipican zona carrer Poeta Sebasti√† Trullol de Figueres el dia 19 Setembre de 2017, sense microxip. 

Ens ha trucat un veí que coneix la història de la Shiva i la Tana, ens explica que malahauradament han desnonat els propietaris de les gosses de casa seva, i aquests han deixat els gossos al Pipican. El veí els ha tingut a casa seva però no se'n pot fer càrrec.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ es detecta otitis s'inicia tractament, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. Un acabat la durada del tractament es revisa la otitis per√≤ encara en t√©, es continua amb el tractament. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta de la otitis, es revacuna i desparasita de nou.

La Shiva √©s una gosseta d'aproximadament 7 mesos, de tamany mitj√†, no creiem que creixi gaire m√©s, √©s una gosseta simp√†tica i carinyosa amb les persones, amb les seves companyes canines es porta molt b√©. Li encanta c√≤rrer pel pati d'esbarjo i jugar amb les joguines i els companys, i tamb√© sortir de passeig amb els voluntaris, als passejos es porta molt b√© i camina tranquilament sense estirar, amb els nens petits tamb√© √©s afectuosa i simp√†tica. Ara la Shiva espera trobar una familia adoptiva ben r√†pid, com la seva companya Tana, i estar envoltada altra cop de l'entorn familiar. Vols ser t√ļ qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

shiva    shiva1

shiva2    shiva4

shiva tana

 

Avuí, 11 de Novembre de 2017, la SHiva ha enamorat aquesta familia alt empordanesa! Després de la vista, de l'entrevista, de l'interacció i feeling amb la Shiva... la familia ha decidit veure com s'adapta la Shiva a casa, amb el gatet que tenen i amb la familia, l'acollen en acollida preadopció!

DSC04381

LA SHIVA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALT EMPORDANESA!

Avuí, 27 de Novembre de 2017, la Shiva ha sigut adoptada! L'adaptació ha sigut molt bona i dus desitgem tota la felicitat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta