TANA-ADOPTADA

Av√≠s recollida gos al Pipican zona carrer Poeta Sebasti√† Trullol de Figueres el dia 19 Setembre de 2017, sense microxip. 

Ens ha trucat un veí que coneix la història de la Shiva i la Tana, ens explica que malahauradament han desnonat els propietaris de les gosses de casa seva, i aquests han deixat els gossos al Pipican. El veí els ha tingut a casa seva però no se'n pot fer càrrec.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament, s'observa progmatisme (t√© la mand√≠bula m√©s curta). En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita.

La Tana √©s una gosseta d'aproximadament 1 any, de tamany mitj√†. √Čs una gosseta carinyosa i simp√†tica amb les persones, amb les companyes canines s'hi porta molt b√©. Li agrada molt passejar pel pati d'esbarjo.

La Tana ha enamorat a una familia alemana! Després de varis dies de visita han tingut una especial interacció i feeling amb la Tana, l'han coneguda, han passejat amb ella pels voltants de la Protectora i han decidit adoptar-la!

 

tana    tana2

Avuí, 4 de Novembre de 2017, la familia que es va enamorar de la Tana, que la van visitar i conèixer durant les seves vacances fa un parell de setmanes, la van reservar i hem preparat tots els tràmits per fer efectiva i formalitzar la seva adopció. Avuí han viatjat des d'Alemania per venir a buscar-la, que sigueu ben feliços!!

DSC00217

LA TANA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALEMANA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta