DIANA ADOPTADA

Gosseta abandonada zona Girona.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita, tant internamrent com externament. Es detecta otitis bilateral, s'inicia tractament. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta de l'otitis.

La Diana √©s una gosseta cadelleta d'aproximadament 1 any, de tamany mitj√†, √©s una gosseta dol√ßa i carinyosa amb les persones, amb les seves companyes tamb√© es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada investigar cada rac√≥ i ensumar-ho tot, li agrada correr darrera la pilota que li tiren cuidadors i voluntaris,  i jugar amb les seves amiguetes. La Diana busca una nova familia que no l'aboni m√©s, que l'estimi i cuidi per sempre, vols donar-li una segona oportunitat? Vine un dia a coniexela, ella et regalar√† tots els seus mimitus i petonets, t'encantar√†!

 

Benji    Benji3    Benji1

Benji4    Benji2

DSC04257   

 

Avu√≠, 3 d'Octubre de 2017, una familia gironina ens truca que han vist la Diana a la p√†gina web, els ha agradat i que els agradaria coneixela... una vegada realitzada la vista.. i la interacci√≥ i feeling amb la familia i el seu gosset Bob els ha encantat la Diana, l'acolliran en acollida preadocpi√≥ a veure com va l'adaptaci√≥ a casa i  amb en Bob , i en breu rebrem not√≠cies, desitgem que tot vagi b√© !

DSC04400

LA DIANA AMB LA SEVA NOVA FAMILIA GIRONINA!

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta