TUC ADOPTAT

Una volunt√†ria troba durant el passeig dels gossos de la protectora aquest gosset al costat dels Bombers de Figueres el dia 22 de Novembre de 2017, sense microxip. 

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalita, es vacuna i desparasita. En la seg¬ī<uent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Castraci√≥.

Aquest bonic rissos √©s en Tuc, un peludet jovenet i de tamany petit-mitj√†. En Tuc √©s un gos simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, es mostra molt atent i en busca car√≠cies, amb els seus companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer lliurament i tamb√© junt amb els seus companys darrera les jiguines i pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris, a les passejades es porta b√©, no estira de la corretja i est√† pendent de la persona que el passeja. Ara en Tuc busca una segona oportunitat, vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel.

 

tuc

Té una familia interessada en adoptar-lo

avuí, 5 de Gener de 2018, en Tuc viatja cap Alemania on l'espera una familia amb els braços oberts, que sigueu molt feliços!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta