MARNIE ADOPTADA

Gosseta trobat zona Girona Desembre 2017.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però té una hèrnia umbilical, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Esterilització i extracció hèrnia umbilical 19/01/2018.

Aquesta bonica tres colors √©s la Marnie, una gosseta jove d'aproximadament 3 anys i de tamany mitj√†. La Marnie √©s molt dol√ßa i carinyosa amb les persones i de car√†cter molt tranquil. Amb les seves companyes es porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament per√≤ tamb√© t√© els seus moments d'energia, aix√≠ que corre i juga amb les juguines i pilotes juntament amb les seves companyes. A les passejades li agrada anar investigant i olorant tot al seu voltant mentre passeja tranquilament, tot i que quan portes una estona de passeig tamb√© li agrda c√≥rrer una mica, amb els gossets que es troba al carrer t√© una actitud juganera, i t√© curiositat pels gats per√≤ no els persegueix. Ara la Marnie busca una nova oportunitat, amb una familia que la cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

marnie5     marnie

marnie4     marnie3

marnie2

 Avu√≠, 11 de Maig de 2018, la Marnie viatja cap Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feli√ßos!

   

 

 

 

   

   

   

 

 

 

   

   

   

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta