FOSCA ADOPTADA

AvĂ­s recollida gossa trobada zona Centre CĂ­vic de GarrigĂ s el dia 28 de Desembre de 2017, sense microxip.

Arriba amb la poteta del darrera lleugerament inflada. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta antiga fractura amb callo al peu, per això té les ungles enaire, a la llarga pot tenir coixera artrosis, tant pot ser a l'edat jove com a l'adulta, es vacuna i desparasita. Es detecta conjuntivitis i s'inicia tractament. A la següent revisió es troba bé, té l'alta de la conjuntivitis, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica peluda negre és la Fosca que va arribar junt amb la seva germana o amiga la Nit, no ho sabem però són clavades i tenen un vincle molt especial. La Fosca és una cadelleta d' aproximadament 1 any d'edat i és de tamany mitjà-gran. És una gosseta carinyosa i mimosa amb les persones, és una mica impacient com la Fosca alhora dels passejos incialment surt amb molta energia, com tot cadell, i després ja camina tranquilament sense estirar de la corretja, es mostra atenta de qui la passeja i durant el passeig li agrada observar-ho tot. No sabem què li ha passat amb els cotxes, però cada vegada que en passa un es posa a bordar. Al pati de'sbarjo s'ho passa molt bé amb les seves companyes canines amb qui juga i corre darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris. Ara la Fosca busca una nova familia definitiva, vols ser tú qui li regali una segona oportunitat? Vine un dia a conìxela, t'encantarà.

 

fosca     fosca2

Avuí, 11 de Maig de 2018, la Fosca viatja cap Alemania on l'espera la seva nova familia adoptiva, que sigueu molt feliços!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta