SHELMA ADOPTADA

Av√≠s recollida gos trobat suelto finca Can Jaume de Vilademires (Cabanelles) el dia 3 de Gener de 2018, sense microxip. Alg√ļ la reconeix?

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica peludeta √©s la Shelma, una cadelleta d'aproximadament 1 any i de tamany mitj√†. La Shelma √©s una petita velluguet, i ens els passejos fora la instal.laci√≥ no t√© cap problema per saludar qualsevol que se li creui sigui hum√†, gos o gat. √Čs una gosseta molt simp√†tica i carinyosa amb les persones, juganera i obedient. No estira de la corretja i camina tranquilament, encara que en algun moment tingui el seu "moment de velluguet". Amb les seves companyes s'hi porta molt b√© amb qui disfruta al pati d'esbarjo corrent i jugant darrera les joguines. Ara la Shelma busca una nova oportunitat amb una nova familia que la cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela!

 

shelma1    shelma3

shelma4    shelma

shelma5

Avuí 23 de Febrer de 2019 la Shelma viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta