GUS ADOPTAT

Avís recollida Policia Local gos trobat zona carrer Dr.Fleming de Medinyà (Sant Julià de Ramis) el dia 4 de Maig de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ vetrin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic peludet jove d'aproximadament 3 anys i de tamany gran,mitj√†-gran √©s en Gus. √Čs un noiet de car√†cter molt nervi√≥s i actiu, sociable amb els altres gossos i curi√≥s amb els gats. Amb les persones √©s atent i cariny√≥s, li agrada molt el contacte i √©s obedient. Al pati d'esbarjo li agrada molt c√≤rrer i jugar junt amb els companys i a les passejades a l'exterior no estira molt de la corretja, tot i ser en√®rgic de bon principi llavors ja camina al costat de la persona i fa cas de les ordres. Ara en Gus busca una nova oportunitat, amb una familia que el cuidi i estimi per sempre i que no l'abandoni mai m√©s, vols ser t√ļ el seu nou amic? Vine un dia a con√®ixel, t'encantar√†!

 

gus4     gus5

gus3     gus

gus1     gus6

AVUI DIA 8 DE SEPTEMBRE DE 2018 EN GUS SE'N VA AMB LA SEVA FAMILIA ADOPTIVA A ALEMANIA ON L'ESPERA UNA FAMILIA QUE EL CUIDARÀ I L'ESTIMARÀ.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta