PEGGY ADOPTADA

Avís recollida Policia Local gossa trobada zona Eurospar crta.N260 de Llançà el dia 19 de Juliol de 2018, sense microxip.

Arriba amb males condicions i s'observen problemes a la pell. A la revisi√≥ veterin√†ria s'observen ulceracions crostes i al.lop√®cies a tot el cos, sobretot al cap i extremitats. Es realitza les probes de diagn√≤stic corresponents, hemograma, serologia rony√≥, test r√†pid leishmania positiu i erlichia positiu, s'envia test leishmania laboratori, es desparasita. S'inicia tractament prescrit Glucantine i Aluporinol, el prescrit per erlichia doxi. Seguent revisi√≠o  es vacuna i desparasita.

test leishmania.1

 

La Peggy és una gosseta d'aproximadament 3 anyets i de tamany petit. La Peggy amb els seus companys és porta bé. A pati li agrada anar darrera la pilota i jugar amb tots. La peggy és molt simpatica i carinyosa, després de l'estat en que la vam trobar s'esta recuperant molt bé i li encanta passejar i que li donguin mimos. A aquesta preciosa gosseta li agrada molt sortir a caminar, quan creu convenient para i descansa tranquil.lament, es fica panxa amunt per tindre dossis de mimos i s'asseu al teu costat. Ara la Peggy busca una segona oportunitat amb una que l'estimi sempre, vos ser tu el seu nou company??vine un dia a coneixe-la, t'agradarà!!

 

peggy1       peggy4   

 

peggy       peggy2    

 

Avui dia 19 d'Octubre de 2018 la Peggy s'en va amb la seva nova familia Alemana!! Que sigueu molt feliços!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta