RAY ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Carretera LLers a Terrades a Terrades dia 23 d'Octubre de 2018. Sense microxip.

En la revisi√≥ veterinaria es troba dins la normalitat per√≤ es detecta otitis i s'inicia tractament prescrit, esa vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisi√≥ es revisa l'otitis i segueix amb el tractament. En el pr√≥xim control  es revisa i continua amb el tractament, es revacuna i desparasita de nou. En la seguent revisi√≥ ja t√© l'alta de la otitis.

En Ray √©s un gosset d'uns 4 anys aproximadament de mida mitjana. En Ray √©s un gos molt simp√†tic amb les persones i altres gossos, √©s molt mim√≥s i agra√Įt. Aquest fant√†stic gosset ambe ls seus companys es porta b√©, i a l'hora del pati s'ho passa super b√© corriguent amunt i avall i jugant amb els seus companys. A l'hora del passeig en Ray camina b√© i agrain-te qu estiguis amb ell, a l'hora est√† pendent de lo que passa i hi ha al seu voltant i investigant. Li encanta rebre atenci√≥ i es un gos ideal per alg√ļ que porti un estil de vida actiu. Ara en Ray est√† buscan una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!


ray1     ray

 

ray2

29 de Juny de 2019 En Ray viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! els desitgem tota la felicitat!! Gràcies Kim Burbach

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta