DUC ADOPTAT

Av√≠s ajuntament, recollida gossos trobats zona Mas la Mora del Ve√Įnat La Mora de Viladasens el dia 1 de Mar√ß de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ apoia amb els dits oberts de davant, est√† prim i li falta la punta de les orelles, es vacuna i desparasita tant internament com externament.  En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic encreuament de pastor alemany √©s en Duc, d'aproximadament 6-7 anys i de tamany gran. En Duc t√© experi√®ncia amb el tracte amb l'√©sser hum√†, aix√≤ li ha ensenyat a ser cautel√≥s. Tot i aix√≤, √©s un gos molt dol√ß i fidel. T√© un car√†cter t√≠pic de pastor, segueix a la persona a tot arreu i fa tot el que li diu. A les passejades a l'exterior es porta molt b√© i no estira de la corretja, fa un passeig tranquil. Al pati d'esbarjo gaudeix de l'entorn junt amb els companys, amb qui s'hi porta molt b√©, i t√© els seus moments d'esbarjo i diversi√≥, tot i que majoritariament est√† calmadament passejant. √Čs un gos extramadament agra√Įt al que li aniria b√© una familia que el volgu√©s per ser estimat i jubilar-se a gust. Vols ser t√ļ qui li doni aquesta oportunitat? Vine un dia a con√®ixe'l, t'agradar√†!

 

 

duc     duc1

duc2     duc3

 

 

26 de Setembre de 2019  En Duc ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadpci√≥ per veure com s'adapta a la familia i la finca, junt amb els companys  Kreft , Nit i Priska, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

 

DSC09849


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta