FIONA ADOPTADA

Avís Mossos D'Esquadra, gos trobat a la carretera de davant Escoles de Cabanes el dia 15 de Juny de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb ferides antigues zona lumbar s'incia tractament i plena de paparres, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es continua amb el tractament. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica cadelleta rotwailer √©s la Fiona, d'aproximadament 9 mesos i de tamany mitj√†-gran. La Fiona √©s una cadelleta dol√ßa i carinyosa amb les persones, tot i que pensem qu el contacte amb els humans deu haver sigut dif√≠cil ja que a vegades aparta o ajup el cap. Amb els companys canins √©s socaible i hi t√© molt bona relaci√≥. La Fiona √©s una gossa amb la que s'ha de treballar una mica, t√© por a alguns sorolls i moviments. No est√† acostumada a caminar amb corretja tot i que s'acostuma bastant r√†pid, i apr√®n amb facilitat. Ara la Fioan busca la seva segona oportunitat amb una familia adoptiva, que li doni una estabilitat familiar i una bona educaci√≥ que √©s una cadelleta i apr√®n molt r√†pid. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixer-la, t'agradar√†! Per a la seva adopci√≥ es requereix llic√®ncia ppp.

 

fiona1     fiona2

fiona3     fiona4

 

21 de Setembre de 2019    La Fiona ha enamorat aquesta familia afiguerenca que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'dapata a la familia i acasa, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

21 d'Octubre de 2019  La Familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Fiona, els desitgem tota la felicitat!!

 

DSC09832

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More in this category: « RAY ADOPTAT Juno ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta