WILLY ADOPTAT

Avís Policia Local, recollida dissabte tarda de gossos trobats zona Firal Cines Figueres el dia 3 d'Agost de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es detecta tos i s'inicia tractament. En el seg√ľent control  t√© l'alta, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci√≥s gosset √©s en Willy, d'aproximadament 9 mesos i de tamany petit-mitj√†. En Willy va arribar for√ßa espantat, molt m√©s que la seva amiga o germana Nine, tant espantat que al principi no es deixava  agafar ni es deixava posar collar-arn√©s per anar a passejar, per√≤ amb una mica de treball vam aconseguir que agaf√©s m√©s confian√ßa i poguessim posar arn√©s i corretja i fer un passeig. En Willy necessitar√† una mica m√©s de temps amb la persona que vulgui formar part de la seva vida, ja que ell necesitar√† agafar confian√ßa poc a poc.

 

26 d'Agost de 2019   En Willy ha enamorat aquest senyor figuerenc que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa i ala familia, esperem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥.

18 de Setembre de 2019  La familia acollidora fomalitza l'adopci√≥ d'en Willy, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09650

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta