RHEA ADOPTADA

AvĂ­s Policia Local, recollida gossa trobada zona camps darrera Hotel Ronda de Figueres el dia 14 de Setembre de 2019, sense microxip.

A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el segúent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gossa creuada Ă©s la Rhea, de tamany mitjĂ  i aproximadament 8 anys. Aquesta gosseta tot i ser adulta tĂ© força energia i Ă©s bastant activa, la Rhea quan va aribar es va mostra força desconfiada amb tothom. A dia d'avuĂ­ ha perdut la desconfiança que tenia quan va arribar i es mostra simpĂ tica i carinyosa amb les persones però tĂ© un carĂ cter peculiar, i  a dins el tancat es mostra desconfiada i borda a tothom qui s'apropa, pot ser que es mostri territorial però a fora tot canvia. La Rhea Ă©s un gossa sociable amb els altres gossos. A les passejades a l'exterior es porta bĂ© i no estira de la corretja, i al pati d'esbarjo li agrada voltar per tot el tancat i jugar amb els companys. Ara la Rhea busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre mĂ©s, vols ser tĂş qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a conèixer-la, t'agradarĂ !

 

DSC00031     DSC00032

rhea     rhea2

rhea3     rhea4

rhea5

 

21 de Desembre de 2019  La Rhea ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopciço per veure com s'adapta a casa, conèixer'la millor, veure com s'adapta al nou company canĂ­... desitgem que tot vagi bĂ© i aviat ens confirmin la seva adopciĂł!

24 de Gener de 2020 La familia acollidora formalitza l'adopciĂł de la Bab, abans Rhea, els desitgem tota la felicitat!

DSC00656

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta