Blacki ADOPTAT

Avís recollida Escola d'Adults gat trobat a la seva entrada, carrer Avinyonet de Figueres el dia 6 de Juny de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb otitis per √†cars, s'inicia tractament, es vacuna i desparasita. Sembla castrat. Es realitza test Fiv-Felv amb resultat negatiu. En el seg√ľent control t√© l'alta de la otitis per√≤ presenta s√≠mptomes de malaltia i s'inicia  tractament prescrit. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√© i t√© l'alta. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i es deparasita tant internament com externament.

Aquest precios gatet √©s en Blaki, d'aproximadament 2anyets i de tamany gran. En Blaki √©s un gat simp√†tic que li encanten les manyagues i tamb√© √©s cariny√≥s amb les persones, amb els companys felins s'hi porta b√©. Com tot gat li encanta jugar i disfrutar a la gatera, per√≤ √©s de car√†ter tranquil. Ara en Blaki est√† buscant un entorn familiar, envoltat de persones que el cuidin i estimin per sempre, vols ser t√ļ el seu angelet? Vine a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

DSC06831     DSC06829

DSC06842

 

En Blacki ha enamorat aquesta familia francesa resident a l'alt empordà i l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la nova familia avuí 30 d'Abril de 2019, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

En Blacki ha tornat a la protectora, ens explica la familia que és molt gat i manyac, però que miola durant la nit i que no el poden tenir, els expliquem que poder és degut a la otitis en tractament però ens diuen que no poden seguir... criem que potser alguns dies més hagués anat bé per a la seva adaptació a la nova familia... però estem segurs que en Blacki acabarà trobant la seva mitja taronja!

DSC08750

 

24 de Desembre de 2019  En Blacki ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopci√≥ per coneixe'l m√©s, veure com s'adapta... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

16 de Gener de 2020  La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ de l' Odin, abans Blacki, els desitgem tota la felicitat!

DSC00682

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE