LLUNA ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gossa trobada zona camí de Palauborrell de Viladamat el dia 13 de Maig de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta que camina entre creuant, possible displ√†cia, s'inicia tractament vitamines. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gosseta pastor alemany √©s la LLuna, d'aproximadament 1,5 any i tamany gran. La LLuna √©s un petit velluguet que li agrada estar al tanto de tot el que passa pel seu voltant, com tot cadell li agrada sortir a investigar amb d'altres companys, amb qui s'hi porta molt b√©. √Čs una gosseta molt simp√†tica i carinyosa amb les persones, i de car√†cter tranquil. Al apti d'esbarjo li agrada jugar junt amb els companys perseguint joguines i pilotes. A les passejades a l'exterior es porta be i no estira de la corretja, i est√† pendent de qui el passeja. Ara la Lluna busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que entengui que com tot cadell a vegades pot ser trapella... Vols ser t√ļ la seva mitja taronja? Vine un dia a con√®ixer-la, t'enamorar√†!

 

llunaa     llunaa1

llunaa2     llunaa3

La Lluna va ésser acollida pel cos Policial de la Policia Nacional però no ha superat les aptituds de treball... així que ara la Lluna busca de nou una familia adoptiva, vine un dia a conèixer-la!

26 d'Octubre de 2019  La Lluna ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia i a la nova casa... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

5 de Novembre de 2019 La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Lluna, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09977

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE