Mitjançant la nostra web podreu retrobar la vostra mascota extraviada i, sobretot, adoptar els acollits en el nostre refugi. Avisar-nos si has perdut el teu animal de companyia. També podreu seguir les vivències dels adoptats, demanar informació per fer-se  voluntari i, si ho voleu, fer-vos socis i fer donatius

 

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans de comprar-lo, no dubteu en fer-nos una visita i valoreu la possibilitat d’ adoptar-ne un.
Heu de tenir en compte i cal que penseu sobre els avantatges i desavantatges que suposarà tenir un animal de companyia, n’ heu d’ estar convençuts, ja que és una responsabilitat que us produirà unes obligacions al llarg de la vida de l’ animal.

 

RESIDÈNCIA CANINA


  

4 7 5

6 8 9

 

L' Associació Protectora d'Animals i Plantes de Figueres ha establert un règim de col·laboració, amb la Residència Canina i Felina Caniniwen de Fortià, per tal d' acollir temporalment als gossos que la Protectora de Figueres no pot tenir fins que l'equip Veterinari Canis&Dogs, doni l'alta a la quarentena de moquillo, provocat per l'entrada d'un gos amb el virus, vingut de la Canera de Girona ciutat.
 La Protectora vol agraïr a Regina Plaza, directora i propietària de la Residència de Fortià, la seva col·laboració i destacar les fantàstiques  instal·lacions que ofereix, on gaudeixen d'un espai natural molt adient, i els animals s'integren en un espai unic. Darrerament, el president de la Protectora, Alberto Márquez, ha visitat les instal·lacions amb la secretària, Nuria, qui han coïncidit en destacar, la professionalitat i bon servei de la residència de Fortià.

 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta