Mitjançant la nostra web podreu retrobar la vostra mascota extraviada i, sobretot, adoptar els acollits en el nostre refugi. Avisar-nos si has perdut el teu animal de companyia. També podreu seguir les vivències dels adoptats, demanar informació per fer-se  voluntari i, si ho voleu, fer-vos socis i fer donatius

 

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans de comprar-lo, no dubteu en fer-nos una visita i valoreu la possibilitat d’ adoptar-ne un.
Heu de tenir en compte i cal que penseu sobre els avantatges i desavantatges que suposarà tenir un animal de companyia, n’ heu d’ estar convençuts, ja que és una responsabilitat que us produirà unes obligacions al llarg de la vida de l’ animal.

 

ADOPCIONS 2015

Enguany, l'any 2015, ha estat molt positiu ja que s'ha incrementat notablement el nombre d'adopcions dels animals que tenim acollits al nostre refugi.

Després del recompte anual, podem concloure que s'han efectuat un total de 400 adopcions, entre gossos i gats ; a més s'han retornat als seus propietaris un total de 187 animals.

Volem agraïr a totes les families adoptives que han regalat segones oportunitats als animals que tenim acollits oferint una llar, una familia i l'estima que tots ells mereixen. És per això, que convidem a tothom que vingui a conèixer la tasca de la protectora i que s'animin a sumar-se a l'adopció responsable.

Seguim amb el nostre eslògan:

                                                " REGALA UNA SEGONA OPORTUNITAT,

                                                   ADOPTA UN ANIMAL ABANDONAT. "

 

Atentament,

APAPF


Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta