Mitjan莽ant la nostra web podreu retrobar la vostra mascota extraviada i, sobretot, adoptar els acollits en el nostre refugi. Avisar-nos si has perdut el teu animal de companyia. Tamb茅 podreu seguir les viv猫ncies dels adoptats, demanar informaci贸 per fer-se  voluntari i, si ho voleu, fer-vos socis i fer donatius

 

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans de comprar-lo, no dubteu en fer-nos una visita i valoreu la possibilitat d鈥 adoptar-ne un.
Heu de tenir en compte i cal que penseu sobre els avantatges i desavantatges que suposar脿 tenir un animal de companyia, n鈥 heu d鈥 estar conven莽uts, ja que 茅s una responsabilitat que us produir脿 unes obligacions al llarg de la vida de l鈥 animal.

 

CASES D' ACOLLIDA

 

L'Associaci贸 Protectora d'Animals i Plantes de Figueres amb l'objectiu de crear una xarxa de cases d'acollida temporal pels gossets i gatets acollits al refugi fa una crida a totes les persones i families interessades a acollir algun pelut.

La fred ha visitat la ciutat de Figueres i tot i que s'han estat preparant les instal.lacions, les temperatures s贸n molt baixes. Els peludets necessiten poder estar a una casa d'acollida temporal per tal de no passar fred uns dies. Els gossets i gatets adults i/o malalts s贸n els m茅s necessitats. Els dones un cop de m脿?

Tamb茅 per tots els interessats de fer una acollida de m茅s llarga duraci贸 hi ha la possibilitat de fer Acollida Difusi贸, on la persona i/o familia acollidora en fa difusi贸 als seus familiars, amics, coneguts... per tal de trobar-li una nova familia adoptiva.

L'Associaci贸 Protectora de Figueres ofereix a les cases d'acollida la manutenci贸 del pelut acollit, i tota l' atenci贸 veterin脿ria que requereixi. La casa d'acollida ofereix al pelut acollit la possibilitat i oportunitat de tornar a sentir-se envoltat d'una fam铆lia, del calor d'una llar i sobretot, l'estima que es mereix, al mateix temps que el cuiden i ajuden a trobar-li una familia adoptiva definitiva.

Vols formar part de la xarxa de cases d'acollida de la Protectora de Figueres?

Tots els interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'email Aquesta adre莽a electr貌nica s'est脿 protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gr脿cies

APAPF


 

    
 

 

                                                   

   

   
  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta