Mitjançant la nostra web podreu retrobar la vostra mascota extraviada i, sobretot, adoptar els acollits en el nostre refugi. Avisar-nos si has perdut el teu animal de companyia. També podreu seguir les vivències dels adoptats, demanar informació per fer-se  voluntari i, si ho voleu, fer-vos socis i fer donatius

 

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans de comprar-lo, no dubteu en fer-nos una visita i valoreu la possibilitat d’ adoptar-ne un.
Heu de tenir en compte i cal que penseu sobre els avantatges i desavantatges que suposarà tenir un animal de companyia, n’ heu d’ estar convençuts, ja que és una responsabilitat que us produirà unes obligacions al llarg de la vida de l’ animal.

 

VISITA

 

 

Avuí ens ha visitat i han vingut a passejar gossos com ja fa temps ho fa la Regidora del PSC de l'Ajuntament de Figueres, Sra. Sònia Trilla i la Presidenta de Lex Ànima ( grup d'advocats en defensa dels animals ) Sra. Magda Pujol i una voluntària. A part de passejar a uns gossos hem pogut intercanviar algunes impresions, totes elles favorables i positives pels animals. Al final si entre tots sumen en esforços els benefiats són els animals. Des de la Protectora de Figueres seguim treballant des de fa més de 73 anys en aquest sentit.

Alberto Márquez

President APAP Figueres

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE