SIL retornat propietari

SIL retornat propietari

KIKU retornat propietari

KIKU retornat propietari

CUICUI retornada propietari

CUICUI retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

MIKI ADOPTAT

Particular troba diumenge 15 d'Abril 2018 pels camps dels voltants del poble de Llers, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic gosset és en Miki, un cadellet de tamany mitjà d'aproximadament 7 mesos, pot crèixer una miqueta més. En Miki va arribar una mica espantadot i no es deixava tocar gaire, després de treballar amb ell a dia d'avuí ja es deixa tocar i es mostra simpàtic i carinyós amb les persones, això sí, ara necessita una estoneta per conèixet i agafar-te confiança. Amb els seus companys canins s'hi porta bé, és un gos sociable, amb qui juga com tot cadell, en tot moment. No fa gaire cas de les joguines ni les pilotes, però no para d'olorar tot el que l'envolta, és un gosset molt curiós. Ara en Miki necessita una nova oportunitat amb una familia adoptiva que el cuidi i estimi per sempre, que sàpiga que és un cadellet i que de ben segur que alguna trastada farà, i sobretot que tingui una mica de paciència, al principi, per donar temps a que en Miki els conegui. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixel!

 

DSC06035     DSC06055

DSC06047     DSC06060

DSC06043     DSC06066

DSC06050

Avuí, 20 de Juny de 2018 en Miki viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

More in this category: « BUC ADOPTAT BIN ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.