SHEILA retornada propietari

SHEILA retornada propietari

LUISITO retornat propietari

LUISITO retornat propietari

NULA reservada

NULA reservada

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

DUPPY

Avís recollida Policia Local gos trobat zona Urbanització La Canyera de Llagostera el dia 20d'Abril 2018, sense microxip.

En la revsisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament, es detecta conjuntivitis i es realitza tractament prescrit. En el següenit control té l'alta de la conjuntivitis.

Aquest preciós encreuament de llaurador és un Duppy, un cadellet d'aproximadament 7 mesos i de tamany mitjà. En Duppy és un gos simpàtic i carinyós amb les persones, és sociable amb els seus companys canins amb qui s'hi porta molt bé. Com tot cadell li encanten les joguines, és actiu i juganer, no para de correr amunt i avall del pati d'esbarjo perseguint pilotes i joguines. A les passejades a l'exterior es porta bé, no estira de la corretja però té els seus monents enèrgics com qualsevol cadell. Ara en Duppy desitja tornar a formar part d'una familia, que el cuidi i estimi per sempre, que sàpiga que com qualsevol cadell necessita atenció i educació, i que ell serà un company fidel. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conìxel, t'encantarà!

 

DSC05907     DSC06124

DSC06131     DSC06125

DSC06140     DSC06143

duppy   duppybaloo

duppyjacques

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 7-8 mesos aprox.
More in this category: « THAIS Blacki »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.