SIL retornat propietari

SIL retornat propietari

COCKI-retornat propietari

COCKI-retornat propietari

SPOOK retornat propietari

SPOOK retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

QUEEN ADOPTADA

Avís recollida Policia Local gossa trobada zona Veïnat de Mata de Llagostera el dia 24 d'Abril 2018, sense microxip.

Arriba ple de puces i paparres es desparsita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat es vacuna. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament, presenta força cera a les orelles, s'ha de revisar en 7 dies. En el següent control es detecta otitis s'inicia tractament.

Aquesta preciosa podenca és la Queen, una cadelleta d'aproximadament 7 mesos i de tamany petit-mitjà. La Queen va arribar super espantada, no sabem què li va passar però no es deixava tocar i quan t'acostaves xisclava, amb temps i dedicació hem aconseguit que agafi una mica de confiança i ara ja es deixa tocar i deixa posar l'arnés, que creiem que mai n'ha portat ni anat amb corretja, pèrò mica en mica va millorant. Quan et coneix es mostra atenta i carinyosa però necessita temps, amb els companys canins es porta bé. Ara la Queen necessita una familia que li vulgui dedicar temps i tingui paciència per a que ella agafi confiança i mostri la seva part més dolça. Vols ser tú? Vine un dia a conèixela.

 

 DSC05963     DSC05962

DSC05966     DSC05967

DSC05968

21 de maig 2018 La Queen ha enamorat a una familia gironina, els hem explicat la situació particular de la Queen i volen intentar-ho, i estem molt contents per ella, la Queen necessita l'entorn familiar. L' acullen en predopció a veure com s'adapta a casa i als nous companys canins, en breu tindrem notícies. S'administra a la familia acollidora la medicació per a que conyinuin amb el tractament de la otitis.

DSC06005

LA QUEEN AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

Ens explica la familia acollidora que els dos primers dies la Queen estava una mica espantada... però que al tercer ha fet un gir i ja es mostra atenta i molt carinyosa, que és molt agraïda i de seguida s'ha fet amb els nous companys canins, que n'estant ben enamorats, en breu formalitzaràn l'adopció definitva!

Avuí, 4 de Juny de 2018, la Queen és adoptada per la familia acollidora, que sigueu molt feliços!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.