NUCK retornat propietari

NUCK retornat propietari

BRUNO

BRUNO

PELUT-retornat propietari

PELUT-retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

QUETA ADOPTADA

Av铆s recollida policia local gossa trobada zona carrer Luxemburg de Llagostera el dia 2 de Maig 2018, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localitzaci贸 dels propietaris, per貌 cap dels tel猫fons pertany a cap usuari.  S'envia carta de requeriment de rescat.

En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta preciosa gosseta tipus golden 茅s la Queta, va n猫ixer el 01/12/2011 t茅 aproximadament 7 anys i 茅s de tamany gran. La Queta 茅s una gosseta dol莽a i simp脿tica amb les persones, 茅s de car脿cter molt calmat, li encanta passejar tranquilament pel pati d'esbarjo i jaure a l'hombra, aix贸 si sempre amb una joguina o pilota entre potes, li encanten les pilotes tot i la seva edat adulta no ha perdut el seu esperit jove. A les passejades a l'exterior necessita les seves pauses per agafar energia de nou, ja que es cansa una mica, i li agrda molt anar olorant l'herba. 脡s una gossa sociable amb les companyes canines. Ara la Queta necessita de nou un entorn familiar, vols ser t煤 el seu nou company? Vine un dia a con猫ixela, t'encantar脿!

 

DSC06152     DSC06151

DSC06153     DSC06154

queta4     queta5

 

La Queta ha sigut s煤per pacient en el bany, li encanta que la rentin amb el sab贸 i que l'eixuguin amb la tovallola, el secador no li agrada gens. Sobretot ha tiingut molta paci猫ncia quan treiem el p猫l mort, en tenia molt de p猫l mort i nusos.

queta2     queta1

 

T茅 una familia interessada en adoptar-la, aquest cap de setmana venen a con猫ixela!

Avu铆, 1 de Juny de 2018, la Queta 茅s adoptada per l'Associaci贸 SOSGOLDEN.

DSC06202

LA QUETA AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA DE SOS GOLDEN!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.