AXER Retornat proietari

AXER Retornat proietari

DUC retornat propietari

DUC retornat propietari

GOLFO acollida

GOLFO acollida

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LOA senior ADOPTADA Featured

Avís ajuntament gossa trobada  zona Urbanització Mas Llunès de Bescanó el dia 27 d'Agost del 2018. Amb microxip s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris: el microxip pertany al registre d'Aragó, amb qui ens posem en contacte i ens comuniquen que ells tramitaràn la localització dels propietaris.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecten catarates, es vacuna i desparasita. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament..

La Loa és un gosseta d'uns 8 anys aproximadament de mida gran. La Loa és una gossa molt carinyosa i agafa confiança molt rapid amb les persones. La Loa a l'hora del passeig va tranquila, és obedient encara que sigui una mica tossuda i li agrada portar la iniciativa. La Loa respon també ordres gestuals per parar, seure i estirar-se. La Loa és una gosseta molt intel.ligent i activa. La Loa a l'hora del passeig camina molt bé amb corretja. La Loa amb els seus companys és porta bé i a l'hora del pati juguen i corren tots plegats darrera la pilota. Ara la Loa está buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixela, t'encantarà!

 

loa1     loa4

 

loa5     loa

 

loazor      loazor1

 Avuí, 22 de Març de 2019, la Loa viatja cap a Suissa on l'espera la Ivette, la seva nova familia adoptiva! La Ivette fa un parell d'anys va adoptar una gosseta senior de la protectora i ara també vol ajudar als vellets que tenim acollits, també ha adoptat la gosseta Thais! Els desitgem tota la felicitat i agraïm moltíssim a la Ivette la seva bona voluntat de donar una segona oportunitat als gossos seniors!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: 8-8'5 anys

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta