BRINKY retornat propietària

BRINKY retornat propietària

KITTY retornada propietària

KITTY retornada propietària

TACA retornada propietària

TACA retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

Mimi ADOPTAT

Avís recollida particular gatet trobat zona c/Tarragona de Figueres el dia 10 deSeptembre. Sense xip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat. Es realitza test de sang Fiv-Felv amb resultat negatiu. Seguent revisio es vacuna. En el seguent control es revcacuna. Es detecta otitis per àcars i s'inicia el tractament. En el seguent control ja té l'alta. Castració.

En Mimi és un gatet d'uns 5 mesos aproximadament de mida petita que encara ha de crèixer. En Mimi és un gatet molt simpàtic i carinyós. En Mimi quan va arribar no es mostrava gaire receptiu però ara és el més espavilat dels cadellets, quan et veu et ve a saludar i si no li fas cas t'apropa la poteta perque l'acariciis i juguis amb ell.. Amb els seus companys felins es porta bé encara que li agrada anar al seu aire com tot cadell. En Mimi  li agrada  passejar-se per la gatera, enfilar-se pels troncs de fusta i jugar amb les pilotes que hi ha i anar corriguents pels tubs. Ara en Mimi busca una nova oportunitat amb una familia que el cuidi i estimi per sempre. Vos ser tu la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l!

 

DSC07607     DSC07613

 

DSC07608     DSC07610

 

DSC07597     DSC07612

 

Avui dia 31 de Gener de 2019 en Mimi marxa d'acollida amb una familia Alt Empordanesa!!

 

DSC07940

En Mimi ha sigut retornat per la familia acollidora degut a problemàtica familiar, però ens expliquen que és un gats molt carinyós i sociable, que li encanta el contacte amb les persones i que el manyaguin molt, que és juganer, ideal per mainada.

Ara en Mimi busca de nou la seva mitja taronja, vols ser tú la seva nova familia? Vine a conèixe'l, t'enamorarà!

Avuí, 16 d'Abril de 2019, en Mimi ha enamorat aquesta familia figuerenca que ha formalitzat la seva adopció! Els desitgem tota la felicitat!!

DSC08657

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.