LOLI retornada propietari

LOLI retornada propietari

PIC Retornat propietari

PIC Retornat propietari

LUISITO retornat propietari

LUISITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

MUSA ADOPTADA

Avís Policia Local gosseta trobada zona carretera  C-25 de Cassà de la Selva el dia 24 de Septembre de  2018. Sense xip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat. Es vacuna i es desparasita interna i externament, es detecta otitis i s'inicia tractament prescrit. En la seguent revisió obté té l'alta de la otitis. En el seguent control es revacuna i desparasita de nou.

La Musa és una gosseta d'1 any aproximadament de mida mitjana. La Musa és una gosseta  carinyosa, simpàtica i molt graciosa.  Com les seves dues companyes la Nana i la Pika va arribar molt espantada, però la Musa és la més sociable de les 3. La Musa amb els seus companys es porta bé i a l'hora del pati sembla un conill corriguents amunt i avall sense parar disfrutant del moment. Durant el passeig la Musa al no està massa acostumada a l'arnés i corretja, al principi li costa una miqueta nar endevant però després ja va tranquil.lament i et va trocant la mà  amb el nas per assgurar-se que estàs al seu costat, li encanata nar corriguent per els camps d'herba alta. Ara la Musa está buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe-la, t'encantarà!

 

musa     musa1

 

musa4     musa3

 

musa5

 

 

Avui 1 de Desembre de 2018 la Musa se'n va amb la seva nova familia adoptiva!!!

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.