MINI retornada propietària

MINI retornada propietària

PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

GEK retornat propietària

GEK retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

RICKY ADOPTAT

Avís Policia Local gos trobat zona c/Flaça de Sarrià de Ter el dia 4 d' Octubre de 2018.Amb microxip. S'estan realitzant les gestions de localització dels propietaris. El microxip no està donat d'alta a cap base de dades.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i es desparasita interna i externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou. En el seguent control es detecta tos i mocs, s'inicia tractament prescrit. Revisió del tractament té l'alta.

En Ricky és un gosset  d'uns 11mesos aproximadament de mida mitjana. En Ricky és un gosset molt simpàtic i juganer ja que encara es cadellet. En Ricky amb els seus companys es porta bé, i a l'hora del pati s'ho passa molt bé jugant i corriguents cap adalt i cap abaix. A l'hora del passeig camina bé, hi ha alguna cosa que li fa por i li costa una mica agafar confiança però després un cop l'agafa és deixa anar i t'agraeix molt que estiguis per ell. Ara en Ricky está buscant una familia amb qui  compartir aquesta bona energia i simpatia que té, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!  Per a la seva adopció es requereix la llicència ppp.

 ricky     ricky1

 

rickyzor    

 

Avuí, 3 d'Abril de 2019, en Ricky és acollit per aquesta familia gironina en preadopció per veure com s'adapta a la familia i la nova llar. Desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Tet, abans Ricky, avuí 15 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08557

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.