MOS retornat propietaria

MOS retornat propietaria

SHILA retornada propietària

SHILA retornada propietària

LUISITO retornat propietari

LUISITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

MIGO ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Volcà de la Crosa de Bescanó el dia 15 d' Octubre de 2018. Sense microxip. 

En la revisió veterinaria es detecta infecció a la pell i tos seca, s'inicia tractament prescrit. En el seguent control es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió de la tos està millor, es recacuna i desparasita de nou.

En Migo és un gosset  d'uns 11mesos aproximadament de mida mitjana. En Migo és un gos molt carinyós, la dolçor en gosset, et veu i puja sobre teu per saludar-te i donar-te petons.  És un cadell molt sociable i molt actiu. Amb els seus companys és porta bé, i a l'hora del pati li agrada jugar amb aquets i córrer cap amunt i cap avall. A l'hora del passeig camina bé i per ell qualsevol ocasió és bona per fer-te saber lo adraït i lo content que està. Ara en migo está buscant una familia amb qui compartir la simpatía i l'amor que té, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!!

 

migo     migo1

 

En Chispa, abans Migo, ha enamorat aquesta familia Belga que ha formalitzat la seva adopció avuí 13 d'Abril de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08653

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.