MICKY retornat propietari

MICKY retornat propietari

Macu retornat propietari

Macu retornat propietari

LARA retornada propietari

LARA retornada propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BRUNO acollit

Particular troba gosset atropellat el dia 11 d'Octubre de 2018 a Terrades zona Carretera direcció a Figueres, sense microxip. Algú el reconeix? El té en acollida la persona que l'ha trobat.

En la revisió veterinària es detecten possibles fractures i es trasllada a la Clínica veterinària Canis&Dogs on el nostre equip de veterinàris realitzen les cures de les ferides i cremades que té als colzes, esquena i part interior de les cuixes, i es realitzen les probes de diagnòstic necessàries, en la  radiografia es detecta fractures al cap dels dos fèmurs. L'equip de veterinaris explica el tractament a seguir a la persona que el té en acollida , i es proporciona la medicació prescrita.

En Bruno necessita intervenció quirúrgica urgent, tots aquells que vulguin ajudar en Bruno amb una donació econòmica per a la cirugia que necessita es poden posar en contace amb la persona que el té acollit, el contacte és Charo Marquez 628877143. Gràcies

Ens informen que un particular ha fet la donació per la intervenció quirúrgica, i que serà operat dimarts que ve a l'Hospital Veterinari Canis de Girona, Moltes gràcies!!

 

5715- 01-04-2015- CR Desde 15-10-2018 p S0 I0     5715- 01-04-2015- CR Desde 15-10-2018 S0 I0

 

 

Additional Info

  • Espècie: Gos
  • Raça: Creuat
  • Municipi de recollida: Terrades
  • color: Marró
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • data d'entrada: Dijous, 11 Octubre 2018

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta