AKIRA retornada propietari

AKIRA retornada propietari

MICKY retornat propietari

MICKY retornat propietari

KITTY retornada propietària

KITTY retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

REX ADOPTAT

Avís Policia Nacional gos trobat zona La Jonquera dia 22 d'Octubre de 2018. Amb microxip. S'estan realitzant les gestions de localització del propietari.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es detecta monòrquid.. Es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou.

L'Spooki és un gran cadellet d'uns 9 mesos aproximadament de mida mitjana. Spooki és un cadellet gros extremadament carinyós i simpàtic, com tot cadell amb moltes ganes de jugar. L'Spooki amb els seus companys es porta bé, a l'hora del pati no para de córrer amunt i avall darrera la pilota i perseguint-se entre ells.  A l'hora del passeig Spooki camina bé, avegades donant saltironets com tot cadell i enflairant tot lo que troba per devant seu.Spooki  té  un gran potencial per activitats esportives i d'obediència. Ara Spooki está buscant una familia que l'adopti i que li donguii molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

spooki     spooki1

 

spooki4     spooki2

7915731e4e19ceea4d73d26bebb0d76a M


Avuí, 6 d'Abril de 2019, en Rex viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!!

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.