BULL retornat propietari

BULL retornat propietari

TROBAT PARTICULAR

TROBAT PARTICULAR

SIL retornat propietari

SIL retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

KIM ADOPTADA

Avís particular gosseta abandonada al pati d'un particular zona Aiguaviva el 8 de Novembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es vacuna i desparasita de nou.

La Kim és una gosseta d'uns 7 mesos aproximadament de mida petita . La Kim és una gosseta molt carinyosa i sociable amb gent i altres gossos La kim com tot cadellet és un no parar que només té ganes de córrer i  jugar. La kim amb els seus companys es porta bé i juguen tots plegats, a l'hora del passeig com tot cadellet té moltes ganes de jugar, és un no parar. La Kim és una gosseta que de seguida aprén les ordres que se li donen i està molt predisposada a apendre. Ara la Kim està buscant una familia amb qui  compartir aquesta bona energia i simpatia que té, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe-la, t'encantarà!

 

kim      teddykimlolarony

 

La Kim ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure l'adaptació a casa i amb tota la familia, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat avuí 27 de Març de 2019 l'adopció de la Kira, abans Kim, estan ben enamorats i nosaltres ben contents, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08363

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.