JARO retornat propietari

JARO retornat propietari

Gotha retornat propietari

Gotha retornat propietari

ROCK-retornat propietaris

ROCK-retornat propietaris

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LOLA ADOPTADA

Avís particular gosseta trobadada zona carretera entre Avinyonet i Llers de Llers el 9 de Novembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterianaria es troba dins de la normalitat, es vacuna desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou.

La Lola és una cadelleta d'uns 6.5 mesos aproximadament de mida petita. La Lola és un acadella molt simpàtica i sociable amb persones i altres gossos, té molta energia i és molt juganera. La Lola amb els seus companys és porta bé, a l'hora de sortir a passeig la Lola com tot cadellet estira una mica ja que té moltes ganes de córrer i jugar mentres va caminant amb els seus companys, és molt agraïda. Ara la Lola està busca una familia que la cuidi i l'estimi per sempre. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe-la, t'encantarà.

 

lola1     lolateddy

 lolateddy2     lolateddy1

 

lolateddy3

 

Avuí, 9 de Març de 2019, la Lola ha enamorat aquesta familia figuerenca que després d'un parell de visites ha decidit acollir-la en preadopció per veure com s'adapta a la familia i a la nova llar, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia adoptiva ha formalitzat l'adopció de la Lola avuí 21 de Març de 2019, estàn ben enamorats i els desitgem tota la felicitat!!

DSC08347

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Petit
  • Sexe: Femella
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 6mesos

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta