LALA retornada propietari

LALA retornada propietari

COCO Retornat propietari

COCO Retornat propietari

SWEET retornada propietària

SWEET retornada propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

LUPO ADOPTAT

Avís Policia Local gos trobat zona carrer Plà de l'Estany de Cassà de la Selva el 5 de Decembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterinaria està una mica prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es detecten mocs i s'inicia tractament prescrit, es revacuna i es desparasita de nou. En el seguent control està bé dels mocs i obté l'alta.

En Lupo és un gosset d'uns 10 mesos aproximadament de mida petita. En Lupo és un gosset molt sociable i simpàtic al que li agrada molt que li donguin mimos. En Lupo amb el seus companys es porta bé, a l'hora del pàsseig camina molt bé com un senyor, enflaira tot lo que troba per el camí, juga amb els seus companys i no para de còrrer. Fa cas a les ordres. Ara en Lupo està buscan una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

 

 DSC07907     DSC07906

 

DSC07904     IMG 20190121 124536

 

En Lupo ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que, després d'un parell de visites, avuí 18 de Febrer de 2019 ha decidit acollir-lo en preadopció per veure com s'adapta a casa i a la familia, i a la seva nova companya canina Bruna, també adoptada aquí a la protectora fa més de 8 anys. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 7 de Març de 2019 la familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Koldo, abans Lupo, estan encantats i ens expliquen que és un gos magnífic carinyós i obedient... els desitgem tota la felicitat!!

DSC08230

 

 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.