TRUAN retornat propietari

TRUAN retornat propietari

XISCLET retornat al propietari

XISCLET retornat al propietari

RIHTI retornada propietàri

RIHTI retornada propietàri

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NUC acollida preadopció

Avís  Policia Local gos trobat zona Vt.  Sant Llorenç de la Jonquera el 11 de Decembre del 2018. Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es detecten moc i tos, s'inicia tractament prescrit. En el seguent control es revisa tractament de tos i mocs i continua uns dies més, es revacuna i desparasita de nou. En la seguent revisió es revisa i continua amb tractament. En el seguent control es revisa i obté l'alta.

En Nuc és un gosset d'1 anyet aproximadament de mida petita. En Nuc és un gosset molt carinyós i tranquil. Amb els seus companys es porta bé. A l'hora del pati en Nuc corre una mica i va amb els seus companys a jugar. Aquest gosset a l'hora de sortir a passeig camina pausadament enflairant tot lo que passa per devant seu, es un gos sociable encara que hi han gossos que no li agraden, és un gosset agraït i t'ho fa saber abraçan-te i donan-te petons. Ara en Nuc està buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

nuc     nuc1

 

nuc2     nuc4

 

DSC07890     DSC07892

 

En Nuc ha enamorat aquesta figuerenca, que després de varies visites, ha decidit acollir en preadopció per veure com s'adapta a la nova llar i familia, avuí 11 de Maig de 2019, esperem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08864

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Petit, Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 any aprox.
More in this category: « CHASI KIRA (DAINA) »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta