SCOTTY retornat propietari

SCOTTY retornat propietari

BOBI retornat propietari

BOBI retornat propietari

REX- retornat al propietari

REX- retornat al propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

CHASI ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Rally Sud de Figueres el 12 de Desembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterianaria es troba dins de la normalitat però molt prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. S'observa femta líquida i s'inicia tractament prescrit. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou, i es continua amb el tractament prescrit. No millora la femta i s'agafa mostra per microspcòpi òptic i s'inicia dieta intestinal prescrita, el resultat és negatiu i es continua amb el tractament. No acaba de millorar i es realitza analítica general, tli, folats i vitamina b12. El resultat de l'analitica és correcte però amb dèficit de vitamina B12  analitica Chasi.1  s'inicia tractament prescrit amb Cromatonbic B12 solució injectable durant 4 setmanes, es continua tractament prescrit i s'inicia dieta intestinal amb Pinso Royal Canine Gastroinstestinal. Al següent control es continua amb el tractament amb injectables Vit.B12  durant 6 setmanes més i es continua amb el pienso Gastrointestinal. Al segúent control es realitza nova analitica de VitB12 i folats , i test Leishmania, Erlichia i Babesia  analitica Chasi.2  amb resultat negatiu i es finalitza tractament injectables i es continua amb dieta pinso Gastrointestinal i la femta ha millorat una mica. Es realitza control de'analitica de Vit.B12 i folats  analitica Chasi.3   amb resultat normal però enacara a vegades continua amb femta semisòlida o pastosa, es recomana provar pienso Hipoalergèrnic Royal Canine o bé de patata i peix i  en 6 mesos repetir analítica, iniciem pienso Hipoalergènic Royal Canine, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Observem que la femta no millora i empitjora lleugerament, iniciem dieta de pinso de patata i peix i el resultat és una millora, s'observa que el pinso que li va més bé és el Gastrointestinal de Royal Canine o bé el de patat i peix. Castració.

En Chasi és un gosset d'uns 2 anys aproximadament de mida mitjana. En Chasi és un gosset una mica insegur que quan va arribar estava molt espantat, molt desconfiat amb la gent. A l'hora del passeig li costa una mica sortir, però un cop se li fica la corretja va caminant amb algú de por però al teu costat sempre, en quan et pares  es tira a terra i busca el teu contacte. Hi han moviments i sorolls que li fan por, s'esta treballant perque en Chasi comenci a confiar amb les persones i així poder gaudir d'un passeig i de l'estima dels humans sense por, amb total confiança. A l'hora del pati és molt sociable amb altres gossos. Ara en Chasi està buscant una familia adoptiva que vulgui de dedicar-se a ell al 100%, que entengui les seves pors i tingui molta paciencia així amb el temps perdra les pors, es mostrarà més obert i carinyós. Vols ser tú qui ajudi aquest bonic pelut? vine un dia a conèixel!T'encantarà!!

 

chasi6     chasi4

 

chasi3     chasi2

 

chasi1     chasi

 

DSC07915     DSC07923

 

17 de Gener de 2020   En Chasi ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per conèixe'l una mica més, veure com s'adapta a casa, a la familia, al nou company caní... La familia acollidora continua la recomanació de pienso Gastroinsteninal o bé de patat i peix.  Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

5 de Febrer de 2020  La familia acollidroa ha formalitzat l'adopció d'en Cassi, abans Chasi, els desitgem tota la felicitat!!

DSC00812

 

 

 

 

 

 

 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.