MIKO retornat propietari

MIKO retornat propietari

Neni

Neni

LOBO Retornat propietari

LOBO Retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

TOM

Avís ajuntament gos trobat  pel poble de Campllong el 8 de Gener de 2019, sense microxip. 

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però amb reflexe traqueal positiu, tos i s'inicia tractament prescrit. En el següent control es troba millor té l'alta i es vacina i desparasita tant internament com externament. Castració a 15/02/2019. En el segúent control es troba bé de la castració, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Tom, un gos adult creuat atura-pastor d'aproximadament 8 anys i de tamany mitjà. En Tom és un gos simpàtic i carinyós amb les persones, amb els companys canins es porta bé però a vegades es mostra una mica rondinarie, potser és cosa de l'edat, però tolera conviure amb els companys. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i anar olorant cada racó. És un gos bastant independent, si hi ha algún lloc en el que en Tom se sent còmode és al camp: Trepitjar l'herba, tenir diferents olors que inspeccionar, en definitiva en plena natura. Tot i que si en Tom trobés algú que l'estimés a la ciutat no diria pas que no. És un gos una mica tossut a l'hora de passejar, li agrada portar la raó. No fa cas dels gats. Ara busca una familia que el cuidi per sempre més, vols ser tú? Vine un dia a conèixe'l, t'agradarà! 


tomm     tomm1

 

tomm2     tomm3

 

tomm4     tomm5

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: 8 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.