KITTY retornada propiet脿ria

KITTY retornada propiet脿ria

PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

Juno

Juno

fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEG脺ENTS 20 DIES DES DE L鈥橝COLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCR脌TIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPR脡S DE 20 DIES o M脡S D鈥橝COLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o M脡S S CONSIDERA ADOPCI脫 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L鈥橝NIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJAN脟ANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterin脿ris est脿n subjectes a les modificacions de l鈥 IVA, en constant revisi贸 i modificaci贸.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animnals

 

 

TINTIN ADOPTAT

Particular troba gosset zona Esclat-Mossos d'Esquadra de Figueres el 14 de Gener de 2019. Sense microxip.

En la revisi贸 veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg眉ent revisi贸 es troba b茅, es revacuna i desprasita de nou tant internament com externament. Castraci贸 el dia 21/02/2019.

Aquest petit贸 cadellet revolt贸s 茅s en Tintin, un gosset creuat de tamany petit i d'aproximadament 10mesos. En Tint铆n 茅s un gos simp脿tic i cariny贸s amb les persones, amb els companys canins 茅s sociable tot i que hi ha gossos amb els que no s麓ent茅n. 脡s un gos actiu i li agrada anar a bon ritme al passeig mentre ho investiga tot, es mostra molt atent amb la seva persona. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb els companys amb les joguines i pilotes, i correr amunt i avall. Ara en Tint铆n busca una familia adoptiva amb for莽a energia amb qui poder jugar i jugar, que li doni molt d'amor i que el cuidi per sempre. Vols ser t煤 la mitja taronja d'en Tint铆n? Vine un dia a con猫ixel, t'encantar脿!

 

 tintin     tintin1

tintin2

 

Despr茅s d'un parell de visites en Tint铆n ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopci贸 avu铆 16 de Mar莽 de 2019 per veure com s'adapta a la nova llar i a la familia. Desitgem que tot vagi b茅 i aviat ens confirmin la seva adopci贸!

La familia acollidora avu铆 27 de Mar莽 de 2019 ha formalitzat l'adopci贸 d'en Tint铆n! Estan encantats amb ell i nosaltres ben feli莽os, els desitgem tota la felicitat!

DSC08377


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.