PITIT retornat propietària

PITIT retornat propietària

ROCCO retorn propietari

ROCCO retorn propietari

Gat retornat a la seva colonia

Gat retornat a la seva colonia

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BETY ADOPTADA

Avís Ajuntament gossa trobada zona Camí del Plà de Bordils el dia 11 de Gener de 2019. Amb microxip. S'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris. El microxip no està donat d'alta a cap base de dades, estem treballar per obtenir més informació del microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou. Esterilització el 8 de Febrer de 2019.

Aquesta bonica gosseta és la Bety, d'aproximadament 2 anys i de tamany mitjà-petit. La Bety és una gosseta carinyosa amb les persones però a la vegada una mica tímida al principi, li costa agafar una mica de confiança però després ja li agrada que estiguis per ella. Amb les seves companyes canines es porta bé. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i anar descobrint cada racó, juga juntament amb les companyes. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja i li agrada anar al seu aire, a vegades és una mica tossuda, si ella vol tirar per un lloc tirarà per allà. Camina tranquilament i li agrada anar olorant-ho tot al voltant. Ara la Bety busca de nou  la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, i que no es torni a trobar més sola, ella necessitarà un molt petit temps d'adaptació per agafar confiança . Vols ser tú qui li doni aquesta nova oportunitat? Vine un dia a conèixe-la, t'agradarà!

 

bety1     bety3

betyboira

 

La Bety ha enamorat aquesta familia barcelonina que l'acull en preadopció per així veure l'adaptació a casa i amb la familia, avuí 9 de Març la petitona Bety s'en va cap a terres barcelonines. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adocpió!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Bety avuí 23 de Març de 2019! Estan encantats amb la Bety i nosaltres molt contents, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08352

 

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.