CHAKU Retornat propietari

CHAKU Retornat propietari

LALA retornada propietari

LALA retornada propietari

VALDRI retornat propietaria

VALDRI retornat propietaria

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

ADA ADOPTADA

Avís Ajuntament cadelleta trobada zona Plaça Escultor Casamor de Navata el 22 de Gener del 2019 . Sense microxip.

5b74654ec36fd487c37a4827a65a7e86 M

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Al haver estat en contacte amb en Miki, el seu company cadell positiu en enfermetat contagiosa, s'inicia tractament preventiu. Obté l'alta en la següent revisió. En el següent control es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Es detecta femta pastosa i s'inicia tractament, obté l'alta un cop acabat el tractament.

Aquest preciosa petita és l' Ada, d'aproximadament 4 mesos i de tamany petit-mitjà, no sabem el tamany en l'edat adulta ja que no coneixem els seus pares però creiem que serà de tamany mitjà-gran. L'Ada com tot cadell és molt juganera, simpàtica i carinyósa, li encanta jugar amb les joguines i pilotes, i rossegar-ho tot. Creiem que és una cadelleta amb una gran capacitat d'aprenentatge, tenint en compte la seva edat és capaç d'entendre ordres simples com ara seu i vine. Amb el seu company Miky, cadellet també, s'hi porta de meravella i disfruten jugant junts. Ara l' Ada busca la seva familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre més, i que no es trobi més sense la seva companyia humana. La familia adoptiva ha de tenir clar que es tracta d'un cadell i que li haurà de dedicar molt de temps i dedicació. Vols ser tú la seva nova familia? Vine un dia a conèixel, t'enamorarà!

 

 DSC08129     DSC08131

DSC08134     DSC08137

DSC08145     DSC08146

DSC08138     DSC08154

DSC08133     DSC08135

DSC08149     DSC08151

DSC08155     DSC08158

 

L' Ada ha enamorat aquesta familia alt empordanesa qui després d'un parell de visites ha decidit acollir-la en preadopció, el 5 de Març de 2019, per veure com s'adapata a la familia. Esperem tot vagi molt bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

Avuí, 21 de Març de 2019, la familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Barretina, abans Ada, estàn encantats amb ella i nosaltres molt contents de que la Barretina tingui la seva nova familia!! Els desitgem tota la felicitat!

DSC08289

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.