XICO retornat propietària

XICO retornat propietària

TRUAN retornat propietari

TRUAN retornat propietari

BLACK retornat propietària

BLACK retornat propietària

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BRISCA

Avís Ajuntament gossa trobada zona Mas Rostoll de Cistella el 25 de Gener del 2019 . Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tan internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta petitona és la Brisca, una gosseta creuada tipus podenc de tamany mitjà i aproximadament 2 anys. La Brisca va arribar molt i molt espantada i insegura, no sabem què és el que la Brisca haurà viscut abans d'arribar al refugi però de ben segur que bona relació amb els humans no tenia. Costa atrapar-la dins del tancat per anar al pati d'esbarjo o bé de passeig, i una vegada fora no és fàcil que camini seguit. Tots els sorolls i els moviments l'exalten i no és massa amiga del contacte humà, tot i que en el procés li va molt bé tenir un company caní al costat. Anem treballant poc a poc aquests apectes i esperem que amb el temps pugui tornar a ser amiga de les persones. La Brisca necessita temps i paciència perquè pugui treure el seu "jo" i no temi tot el que passa al seu voltant, té molta inseguretat. Vols ser tú qui li doni aquesta segona oportunitat? Vine un dia a conèixe-la.

 

 

brisca      brisca1

brisca3

 

 

 

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 2 - 2'5 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.