LOBO Retornat propietari

LOBO Retornat propietari

HENJI retornat propietari

HENJI retornat propietari

TURCO-Retornat propietari

TURCO-Retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NEON ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Horts de Borrassà el 30 de Gener del 2019 . Sense microxip.

En la revisió veterianaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preciós ulls com la nit és en Neon, jovenet creuat d'aproximadament 1 any i de tamany mitjà. En Neon és un gosset carinyós amb les persones i amb els companys canins és sociable. Al pati d'esbarjo li agrada còrrer i perseguir pilotes junt amb els companys, és un gos jovenet molt mogut, li encanta jugar i olorar-ho tot. Li agrada molt tenir companyia canina, sobretot si juga amb ell, si és un gos més gran li ajuda a apendre. Hi ha alguns moviments que li fan por però és un gos molt carinyós. A les passejades a l'exterior també és força força actiu al principi i estira una mica la corretja ja que surt amb moltes ganes, però en poc ja agafa un ritme tranquil. Ara en Neon busca la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, vols ser tú? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

 

neon     neon1

 

neon2      neon3

 

neon4

 

 Avuí, 29 d'Abril de 2019, en Neón és acollit en preadopció amb aquesta familia figuerenca, que després de varies visites, ha decidit acollirlo per veure com d'adapta a casa i a la nova familia. desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Pere, abans Neon, avuí 10 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!

DSC08744

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.