SAM retornat propietari

SAM retornat propietari

PANCHO retornat propietari

PANCHO retornat propietari

Pelussa

Pelussa

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

PIRATA

Avís Policia Local gos trobat lligat zona carrer Ramon Reig de Figueres el 30 de Gener del 2019 . Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic cadellet és en Pirata, un encreuament d'american staffordshire d'aproximadament 1 any i de tamany mitja. En Pirata és un gos carinyós i simpàtic amb les persones, amb els companys canins no està testat, de moment conviu sol al tancat. És de caràcter una mica nerviós, i és molt actiu, creiem que és degut a la seva jove edat de cadell, però és un gos extraordinari, qualsevol qui el coneix s'enamora des del primer instant, és molt mimós i agraït. A les passejades a l'exterior no estira gens de la corretja, és molt obedient i també és un gos que gaudeix molt de l'activitat física. Li agrada molt jugar, tot i que se li ha d'acabar d'ensenyar a controlar la boca, ara està en l'edat ideal per rebre una bona educació i ensenyar-li els límits. A vegades es posa una mica nerviós amb alguns gossos quan els veu a les passejades, res que no es pugui corretgir amb una bona ensenyança. Ara en Pirata busca la seva persona adoptiva, que l'estimi i el cuidi per sempre, i que li pugui ensenyar i educar... vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà! Per a la seva adopció es requreix la llicència ppp.

Hem estat treballant amb en Pirata i a dia d'avuí el seu comportament amb altres gossos, tant mascles com femelles, és sociable i amigable, tant al pati d'esbarjo com a les passejades a l'exterior. També ha compartit l'espai en el tancat, i ara ja conviu amb els seus nous companys canins amb que s'hi porta molt bé. Estem molt contents que en Pirata pugui conviure amb altres gossos i això ens ha demostrat la seva capacitat d'adaptació i aprenentatge.

 

pirata     pirata1

pirata2     pirata3

pirata4     pirata5

pirata6

 

 

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Cadell
  • Urgència: Alta
  • Nom: 1 any aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.