XULA retornada propietari

XULA retornada propietari

MOS retornat propietaria

MOS retornat propietaria

SPAKE retornat propietari

SPAKE retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

BRUNA ADOPTADA

Avís recollida Guàrdia Municipal gos trobat zona carrer Camp del Port del Port de la Selva el dia 8 de Febrer del 2019, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa cadelleta color cendra és la Bruna, un encreuament de gos d'atura-grifon, pensem, i d'aproximadament 1 anyet. La Bruna va arribar una mica espantada o desorientada i es mostrava una mica tímida a les persones al prinicipi, però després de treballar una mica amb ella a dia d'avuí ja es mostra oberta a les persones i és carinyosa i simpàtica. És de caràcter tranquil i calmat. Al pati d'esbarjo li agrada passejar traqnuilament i jugar amb les companyes amb qui s'hi porta molt bé. A les passejades a l'exterior no estira gens de la corretja, és una gossa ideal per algú tranquil, camina tranquil.lament, és sociable i calmada. Tot i això li agrada sortir de passeig i guadeix de les carícies. Ara la Bruna busca la seva familia adoptiva, que la cuidi i li doni molt d'amor per sempre més, vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixer-la, t'enamorarà!

 

bruna2     bruna1

bruna     brunakimsprin

brunasprin     brunasprin1

La Bruna ha enamorat aquesta familia gironina i l'acullen en preadoció per veure com s'adapta a la familia i als nous companys felins, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08586

Malauradament la convivència amb els gats no ha estat gens bona i la Bruna ha tornat a la protectora, ens explica la familia que la Bruna és una gossa 10, un amor amb les persones.

Ara la Bruna contínua buscant la seva mitja taronja però en una familia on no hi hagi gats, ja que ella no tolera als gats, en canvi amb els companys canins s'hi porta de meravella. Vols donar-li una altra oportunitat? Vine a conèixel-la t'encantarà!

4 d'Octubre de 2019  La Bruna viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! gràcies Angelika Zach!

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.