BEYRON Retornat propietari

BEYRON Retornat propietari

LUNA retornat propietària

LUNA retornat propietària

AFRICA-retornada propietaria

AFRICA-retornada propietaria

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NOI

Avís recollida Policia Local-Ajuntament gos trobat pel poble de Llançà el dia 8 de Febrer del 2019, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localització del propietari. Per motius personals i de salut el propietari renúncia d'en Noi.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé i es desparasita de nou. Castrat 27/02/2018.

Aquest bonic gosset és en Noi, de 3 anys d'edat i de tamany mitjà. En Noi és un gosset carinyós i simpàtic amb les persones, amb els companys canins s'hi porta bé. És de caràcter força nerviós i actiu, és un autèntic velluguet, un gos amb molt energia i que necessita molta activitat. És un gos amb moltes capacitats per aprendre i per practicar esports com el canicross o l'agility. En el pati d'esbarjo li agrada còrrer amunt i avall fins esgotar la bateria, no para quiet, perseguint les pilotes que li llancen els cuidadors junt amb els seus companys. A les passejades a l'exterior estira força de la corretja  i quan agafa una mica més de confiança, que això tarda molt poc en passar, li encanta jugar a anar a buscar el pal o còrrer. Ara en Noi busca una familia adoptiva de nou, que la cuidi i estimi per sempre, i no l'abandonin mai més, ja que aquesta última no és pas la primera familia que havia tingut... la seva nova familia ha d'entendre i acceptar que és actiu i que necessita força exercici, vols ser tú el company que comparteixi una vida esportiva amb en Noi? Vine un dia a conèxei'l, t'agradarà!

 

 

noi     noi1

noi2     noi3

noi4     noi5

 

 

 


 


 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: naix. 16/01/2016

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.